Shaqë Selmanaj- Njeriun që përjetojë shumë turtura në burgjet famëkeqe sllave

Shaq Selmanaj
Njeriun që përjetojë shumë turtura në burgjet famëkeqe sllave, njeriu që shumë herë ishte përgatitur për të vdekur në ato burgje famëkeqe.
Shaqa, Rasim M. Selmanaj dhe shumë bashkëfshatarë lindën për herën e dytë në masakrën e burgut të Dubraves.
Të plagosur në mesin e shumë të vdekurve.

Shaqë Selmanaj edhe sot qëndron krenarë dhe kokë ulur, i urtë dhe punëtor, pa ju nënshtruar askujt!

Rasim Selmanaj
“Kur forcat serbe nisën të qëllonin, unë u shtriva përtokë. U mbulova me trupa të vdekur dhe nuk e dija nëse isha plagosur apo sepse më kishte zënë paniku,”

Masakra e burgut në Dubravë është koha e vrasjes së të paktën 99 të burgosurve shqiptarë të Kosovës dhe plagosja e rreth 200 të burgosurve.

Masakra e Dubravës është një prej tragjedive më të mëdha, autorët e së cilës ende nuk dolën para drejtësisë.
#Drejtësi
#PerMasakreneDubraves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *