Bashkëluftetarët dhe shokët përkujtojnë Heroin e Kombit Enver Haradinaj

Vitet kalojnë, sot u benë 16 vjet pa ty.
Kujtimet për ty janë të fresketa nuk i zbeh koha.
Lavdi veprave tua të panumërta për vendin dhe lirin tonë Enver Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *