LEADER GROUP- Kompania më e re në Kosovë

Hapet kompania më e re në Kosovë ”Leader Group” me Pronarë z. Mergim Tetaj

Kompani kja që pritët shumë mirë në tregun Kosovar dhe se ka filluar të startojë më mobilizim shumë të madh, në të gjitha marketet dhe dyqanet në tërë territorin e Kosovës!

Mbi 100 produkte të ndryshme, si ushqimore, hixhenike etj..

Pronari kompanisë LEADER GROUP z. Mergim  Tetaj, tha se ideja e hapjes së kësaj kompanie ishte nga vet ai, dhe se ka një përkrahje të madhe nga familja e tij!

Shumë shpejtë pritet të dalë me një konkurs ku do të punësohen mbi njëzetë persona!

Na priftë e mbara!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *