Aderime të reja në familjen e madhe të AAK-së, ata u priten nga deputeti Daut Haradinaj dhe kryetari i Deçanit Bashkim Ramosaj

Vazhdojnë aderimet e reja në familjen e madhe të AAK-së, sot u priten anëtarë të rinj nga deputeti Daut Haradinaj dhe kryetari i Komunës së Deçanit.

Z.Bekim Mahmutdemaj, z.Dardan Alimusaj, z.Arian Istrefaj, z.Faruk Hasanramaj, z.Dinë Hylaj dhe z.Valdet Qelaj, sot, së bashku me rrethin e tyre familjar iu bashkuan Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Deputeti Daut Haradinaj dhe kryetari i komunës Bashkim Ramosaj, i mirëpriten dhe i falënderuan për përkrahjen dhe besimin ndaj AAK-së.

AAK çdo ditë po rritet!

#ForcaeKosovës135

#RamushHaradinajPresident

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *