Amire Ajeti kandidatja që premton shumë për rinin

Amire Ajeti 19 vjeqarja nga Vushtrria ,studente e Juridikut,

motivi që e shtyri te kandidoj për ulësen e deputetes së paralamentit të Kosoves,është që rinia të ketë mbeshtetje më të fuqishme.Dhe përkrahje në sfidat qe i preokupojn.

Amirja vjen nga radhet e AAK-së,dhe kandidon me numer 70

Për FORCËN E KOSOVES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *