Aleanca e Gruas për Ardhmërinë e Kosovës përkrah kandidatët e Deçanit

Aleanca e Gruas për Ardhmërinë e Kosovës, dega në  Deçan përkrah kandidatët e AAK-së nga komuna e Deçanit.

Aleanca po rritet çdo ditë, dhe së bashku do ta arrijmë forcimin e Kosovës.

POSTIMI I KRYETARIT RAMOSAJ :

Mirënjohës deri në përulje, për përkrahjen tuaj nëna, motra e kolege.
Aleanca mburret me juve, jeni vlera më e madhe e këtij populli përgjatë rrugëtimit tonë si popull.
135-AAK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *