Arif Ahmetxhekaj përkrahet nga vellezerit Isniqas

Arif Ahmetxhekaj u prit nga vellezerit Isniqas ne oden e Musë Mehmetit Balaj.

Atij ju dha perkrahje e fuqishme ne kandidaturen e tij për deputet nga radhet e AAK-së.

Arifi rrjedh nga nje familje me vlera kombëtare,është ekonomist me profesion dhe kjo është hera e parë e tij në garën për deputet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *