Pranvera Ejupi-Hajzeraj: Gratë janë shtylla kryesore e familjes dhe shoqërisë sonë

Kandidatja për deputete nga radhët e AAK’së, Pranvera Ejupi-Hajzeraj, gjatë ditës së sotme ka vizituar gratë e Komunës së Suharekës së bashku me zv.minsitrin Bajram Kastrati.

Ajo ka theksuar që gratë janë shtylla kryesore e familjes dhe shoqërisë sonë.

Gjithashtu ka cekur gratë fermere janë ato të cilat kujdesen që tavolinat tona të mbushën me produkte vendore dhe kualitative.

Postimi i plotë:

 

GRUAJA PËR GRUAN!

Sot pata kënaqësinë të takojë gratë e Komunës së Suharekës në fshatin Bllacë së bashku me zv.ministrin Bajram Kastrati dhe aktivistet nga Prizreni.

Këto janë gratë që mbajnë shoqërinë tonë me punë dhe përkushtim, kështu është edhe Hysnije Pirku.

Gratë janë shtylla kryesore të familjës dhe shoqërisë sonë.

Gratë fermere janë ato te cilat kujdesen që tavolinat tona të mbushën me produktet vendore dhe kualitative.

Këto janë gratë që mbajnë shoqërinë tonë me punë dhe përkushtim.

AAK do të vazhdojë t’i përkrahë dhe të ju jep mbështetje të cilën e meritojnë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *