I pandalshmi Bashkim Ramosaj

Kryetari i Deçanit gjatë ditës, realizoi dhjetëra takime me qytetarë dhe me kryetarë të nëndegëve.
Fryma e fitores ndihet gjithmonë në takimet e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.
Takim me kryetarët e shtabeve të nëndegëve AAK-Deçan, superstruktura që garantojnë rezultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *